fbpx

Studio Pilates

Studio Pilates del Club Delfos us ofereix un espai climatitzat exclusiu equipat amb vuit màquines Reformer per poder practicar el Mètode Pilates, en grups reduïts de màxim 8 persones, i amb la major seguretat i eficàcia.

Que es el Mètode Pilates?

El Mètode Pilates busca la salut en l’equilibri de ment i cos a través del moviment i la coordinació d’aquest amb la respiració. Ens ajuda a millorar la postura i alleuja les contractures i dolors que afecten a la nostra qualitat de vida.

Els principis en que es basà Joseph Pilates per desenvolupar el seu mètode són:

–  Coordinació, respiració , control, concentració, alineament i centre.

Amb la pràctica regular del Mètode Pilates amb màquines s’aconsegueixen canvis en l’estructura del cos en poques setmanes.

És un tipus d’activitat física que reforça la musculatura estabilitzadora del cos (faixa abdominal lumbar), ajudant-nos a tenir una postura corporal correcta i enfortir la zona que envolta la nostra columna vertebral i la musculatura del cos en general.

Beneficis del Mètode Pilates:

  • Enforteix la musculatura i articulacions general del cos
  • Augmenta la flexibilitat
  • Augment l’equilibri
  • Millora la postura i respiració
  • Augmenta la propiocepció
  • Ajuda a millorar la coordinació
  • Millora de l’aparell digestiu i urinari

Les sessions estan dissenyades pel nostre equip de professionals especialistes en el mètode, i s’adapten a les necessitats i objectius de totes les persones.

Tria el teu horari

Us oferim una amplia oferta d’horaris que s’adapta a les necessitats de cadascú amb la possibilitat de contractar, una, dues o tres sessions setmanals combinat amb una classe a la setmana de mat pilates.

APP Studio Pilates – Club Delfos

TIMP és la nova app que us permetrà gestionar les teves reserves a Studio Pilates, consultar horaris, cancel·lar i programar recuperacions de sessions, rebre notificacions de novetats, etc.

Mat Pilates

Com a complement a les sessions de Studio Pilates s’ofereixen classes grupals de Mat Pilates.

Aquesta variant del Mètode Pilates es treballa a terra i es fan servir diferents elements, fit-balls, rollers, soft-balls, etc.

L’objectiu principal és la millora de la força, la flexibilitat i la coordinació estabilitzadora del cos en general i del seu centre.

[divider type=”line” margintop=”30″ marginbottom=”30″]

Opcions:

1 sessió Studio/set. + 1 sessió Mat Pilates/setmana

2 sessions Studio/set. + 1 sessió Mat Pilates/set.

Studio + gimnàs

[divider type=”line” margintop=”30″ marginbottom=”30″]

Vols més informació?, omple el formulari i  ens posarem en contacte amb tu !!

Clàusula de consentiment:
De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de DELFOSPORT SL amb CIF B61458873 i domicili social situat a VERGE DE MONTSERRAT 08940, CORNELLA DE LLOBREGAT (BARCELONA ), amb la finalitat d'atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, DELFOSPORT SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.
Així mateix l'informem que el tractament indicat en el paràgraf anterior tractem les seves dades d'acord amb l'existència del seu consentiment.
DELFOSPORT SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que DELFOSPORT SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.
D'acord amb els drets que li confereix l'la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic: CLUBDELFOS@CLUBDELFOS.ES.
L'informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic: CLUBDELFOS@CLUBDELFOS.ES.
Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.
L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.