fbpx

Club Delfos us ofereix una boutique dedicada exclusivament a la pràctica del Mètode Pilates amb Reformer. Una nova sala, àmplia i lluminosa, equipada amb 10 màquines de Pilates Reformer. El nostre equip tècnic, amb experiència i titulació en Pilates et guiarà en tot moment amb un entrenament personalitzat i amb total garantia de seguretat.

Que és el Mètode Pilates?

El Mètode Pilates busca la salut en l’equilibri de ment i cos a través del moviment i la coordinació d’aquest amb la respiració. Ens ajuda a millorar la postura i alleuja les contractures i dolors que afecten a la nostra qualitat de vida: mals d’esquena, manca de flexibilitat, desequilibris posturals,tensió cervical, etc.

És un tipus d’activitat física que reforça la musculatura estabilitzadora del cos (faixa abdominal lumbar), ajudant-nos a tenir una postura corporal correcta i enfortir la zona que envolta la nostra columna vertebral i la musculatura del cos en general.

Beneficis del Mètode Pilates:

  • Enforteix la musculatura i articulacions general del cos
  • Augmenta la flexibilitat
  • Millora la postura, equilibri i respiració
  • Augmenta la propiocepció
  • Ajuda a millorar la coordinació
  • Millora de l’aparell digestiu i urinari

Tria el teu horari

Us oferim una amplia oferta d’horaris que s’adapta a les necessitats de cadascú amb la possibilitat de contractar, una o dues sessions setmanals.

Gestiona el teu calendari de classes. TIMP es l’ APP exclusiva per Studio Pilates que us permetrà gestionar facilment la vostra agenda: consultar horaris, cancel·lar i programar recuperacions de sessions, rebre notificacions de novetats, etc.

Studio Pilates + Gimnàs

Com a complement a les sessions de Studio Pilates, Club Delfos us ofereix una àmplia varietat de classes dirigides i un equipament idoni per seguir cuidant la vostra salut.

T’oferim varietat de classes de treball suau: Mat Pilates, Ioga (hatha i ashtanga), Tai-chi, Estiraments, Aquagym.

El nostre Circuit de màquines digitals Egym et permetrà fer un treball muscular de manera totalment segura i controlada, sigui quin sigui, el teu nivell i objectiu.

Consulta la quota especial del gimnàs
per a usuaris del Studio Pilates. Truca’ns i sol·licita la teva classe de prova:
93 474 16 86 / 93 474 67 14.

Vols més informació?, omple el formulari i  ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

 

Clàusula de consentiment:
De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de DELFOSPORT SL amb CIF B61458873 i domicili social situat a VERGE DE MONTSERRAT 08940, CORNELLA DE LLOBREGAT (BARCELONA ), amb la finalitat d'atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, DELFOSPORT SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.
Així mateix l'informem que el tractament indicat en el paràgraf anterior tractem les seves dades d'acord amb l'existència del seu consentiment.
DELFOSPORT SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que DELFOSPORT SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.
D'acord amb els drets que li confereix l'la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic: CLUBDELFOS@CLUBDELFOS.ES.
L'informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic: CLUBDELFOS@CLUBDELFOS.ES.
Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.
L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.