fbpx

El club - Club Delfos

CLUB DELFOS

El Club Delfos neix l’any 1982, fruit de l’esperit emprenedor de Matias Polo, ciutadà de Cornellà i persona molt vinculada a la història esportiva de la ciutat. El Club ha anat creixent fins a poder oferir una àmplia oferta d’activitats de salut, esportives i lúdiques, així com un gran nombre de serveis que fan que la nostra entitat sigui un dels referents esportius de la comarca.

Situat en un entorn privilegiat per la seva proximitat a la Ribera del Llobregat, Club Delfos queda molt a prop de grans zones comercials i disposa d’una zona d’aparcament gratuïta, i una magnífica xarxa de comunicacions que fan el Club molt accessible des de les ciutats dels voltants i de Barcelona capital.

Club Delfos us ofereix deu mil metres quadrats d’instal·lacions esportives, on la llum natural i els espais oberts a l’aire lliure es conjuguen amb una oferta esportiva acord amb les darreres tendències i amb un equip de professionals proper i sempre a punt per atendre les vostres necessitats i cuidar de la vostra salut.