SERVEIS

Summer Camp

DELFOS SUMMER CAMP

Des de fa més de 20 anys, Club Delfos organitza el campus d’estiu amb l’objectiu d’ajudar a les famílies a convertir les vacances dels seus fills i filles en una experiència saludable i enriquidora, on els valors de l’esport i la convivència formin part del seu creixement personal.

Instal·lacions de primer nivell, varietat de disciplines esportives, la seguretat i un equip de  monitors i especialistes amb experiència i amb formació adient són les nostres prioritats per tal d’oferir un campus diferent, on la diversió està 100×100 assegurada.

Us ofereix 3 modalitats:  Pàdel, Futbol i Global.

PÀDEL / FUTBOL

2 hores d’entrenament específic de l’esport triat complementat amb d’altres activitats lúdiques i esportives (piscina diària, tallers, balls, jocs, cycling, bàsquet, xerrades…)

GLOBAL

Conjuga la pràctica de diferents disciplines esportives (fitness, futbol, bàsquet, pàdel, piscina diària, cycling, zumba, atletisme…) amb tallers, gimcanes, xerrades, jocs tradicionals, etc.

 

Els grups s’organitzen per edats i opció esportiva triada.

Les activitats es realitzen tant a les instal·lacions pròpies del Club Delfos com  espais esportius dels instituts Marti i Pol i Joan Miró. Les sortides i excursions es fan al Parc Agrari del Baix Llobregat (creuant la passarel·la peatonal del riu que tenim tot just davant del Club).

El campus es comença just al acabar les escoles, de la darrera setmana de juny, tot el juliol, i la primera setmana de setembre.

L’horari és de 9 a 14 h (servei d’acollida gratuït a partir de les 8 h).

Es pot contractar tot el campus o be fer-ho per setmanes.

DELFOS TRAINING CAMP (de 16 a 22 anys)

Aquest programa d’estiu està orientat a joves en edats de 16 a 22 anys que busquin una activitat física mes intensa i que pugui ser un complement per les pretemporades si juguen en algun equip (futbol, basquet, voleyball, etc..). Es combinen diferent disciplines de treball funcional per aprendre i treballar correctament la mobilitat, força i resistència y sota la supervisió d’un dels nostres “Coachs” de Crossfit.

L’activitat es de dues diàries en horari de matí i es realitza en el nostre box.