DELFOS TRAINING CAMP (de 14 a 22 anys)

DELFOS TRAINING CAMP (de 14 a 22 anys)

 

FES LA PRETEMPORADA COM UN PRO!

INSCRIPCIÓ OBERTA, PLACES LIMITADES!

Descarrega’t la inscripció (PDF)

Aquest programa d’estiu està orientat a joves en edats de 14 a 22 anys que busquin una activitat física més intensa i que pugui ser un complement per les pretemporades si juguen en algun equip (futbol, basquet, voleyball, etc..).

2 H DIARIES D’ENTRENAMENT FUNCIONAL AMB UN COACH ESPECIALITZAT

MILLORA LA TEVA CONDICIÓ FISICA I RENDIMENT ESPORTIU

PLANIFICACIÓ ESPORTIVA A LA TEVA MIDA

INSTAL·LACIONS ESPORTIVES DEL CLUB DELFOS I BOX DE CROSSFIT

HORARI DE DILLUNS A DIVENDRES DE 10 A 12 H:

 SETMANES:

1ª SETMANA DEL 25 AL 28 DE JUNY

2ª SETMANA DEL 1 A 5 DE JULIOL

3ª SETMANA DEL 8 AL 12 DE JULIOL

4ª SETMANA DEL 15 AL 19 DE JULIOL

5ª SETMANA DEL 22 AL 26 DE JULIOL

PREU DEL CAMPUS (5 SETMANES)… 140 €

PREU DEL CAMPUS per SETMANA …40 €

 

Vols rebre mes informació? contacta amb nosaltres!

Clàusula de consentiment:
De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de DELFOSPORT SL amb CIF B61458873 i domicili social situat a VERGE DE MONTSERRAT 08940, CORNELLA DE LLOBREGAT (BARCELONA ), amb la finalitat d'atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, DELFOSPORT SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.
Així mateix l'informem que el tractament indicat en el paràgraf anterior tractem les seves dades d'acord amb l'existència del seu consentiment.
DELFOSPORT SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que DELFOSPORT SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.
D'acord amb els drets que li confereix l'la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic: CLUBDELFOS@CLUBDELFOS.ES.
L'informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic: CLUBDELFOS@CLUBDELFOS.ES.
Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.
L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.