fbpx

SERVEIS

Activitats dirigides

T’oferim un complet programa d’activitats dirigides, amb propostes innovadores i amb material específic necessari per treure el màxim profit a cada sessió. El nostre equip tècnic especialitzat t’aportarà el punt de motivació necessària per assolir tots els teus objectius.

Consulta on-line els horaris de les Activitats Dirigides

AQUA
aquagym / aquadance /aquatono

Classe dirigida dins de la piscina, sense impacte per les articulacions. Exercicis per treballar tot el cos en general i assolir una millora de la condició física al ritme de la música.

TONIFICACIÓ
Body Pump

Classe destinada a entrenar la força i resistència amb la utilització de diferent material específic al ritme de divertides coreografies. Seguiment dels programes oficials de Les Mills.

En forma

Activitat dirigida amb l’objectiu de millorar la forma física general mitjançant diferents exercicis de tonificació i cardiovascular.

CARDIO
Zumba

Activitat aeròbica mitjançant coreografies i passos de diferents balls com la bachata, la salsa, el merengue, hip hop, urban pop, bollywood… i tot al ritme de música.

Body Combat

Classe mixta de tonificació i cardiovascular, d’alta intensitat – HIIT (high intensity interval training) seguint coreografies inspirades en moviments i tècniques d’arts marcials. Seguiment dels programes oficials de Les Mills.

Delfos Boxing

Activitat amb la base dels moviments i exercicis de la boxa, fent servir sacs i guants , combinant també execicis funcionals.

Salsa

Activitat de ball amb la base dels moviments i passos de salsa. Es balla de manera individual, no cal parella!

Cycling

Activitat dinamitzada de ciclisme indoor, treball de cames i cardiovascular simulant sortides amb bicicleta al ritme de la música.

COS/MENT
Mat Pilates

Classe en grup seguint les tècniques del Mètode Pilates. Conjunt d’exercicis pensats per enfortir i tonificar els músculs així com millorar la flexibilitat corporal. El treball es realitza sobre matalàs a terra.

Ioga

Ashtanga Ioga: Conjunt de tècniques i exercicis dinàmics que ens ajuden a trobar un equilibri i harmonia entre el cos, la ment i l’ànima.

Hatha Ioga: Conjunt de tècniques i exercicis que ens ajuden a trobar un equilibri i harmonia entre el cos, la ment i l’ànima. Ideal per iniciar-te en la pràctica del Ioga.

Tai-chí

Conjunt de moviments derivats d’aquesta art marcial mil·lenària. Conjuga diferents moviments realitzats lentament que aporten molts beneficis tant en l’àmbit de salut corporal com mental. Intensitat.

 

SALUT
Classes de Rehabilitació

Activitat dirigida per un fisioterapeuta i destinada a la millora i prevenció de les patologies d’esquena, extremitats, problemes musculars, mobilitat reduïda, etc.

Hipopressius

La gimnàstica abdominal hipopressiva és un exercici ideal per tonificar l’abdomen i el sòl pèlvic. La combinació de diferents postures amb tècniques d’apnea ens permet tonificar la musculatura de la faixa abdominal lumbar.

Estiraments

Conjunt d’exercicis que tenen com a objectiu incrementar la flexibilitat i elasticitat del cos, i reduir la tensió muscular.

 

INSERTAR HORARI DE TRAININGYM + DESCARREGA’T PDF D’HORARI