fbpx

L’estiu més esportiu, al Delfos!

Des de fa més de 20 anys, Club Delfos organitza les activitats d’estiu per a nens i nenes de 6 a 14 anys convertint-se en un referent de campus esportiu a Cornellà i tota la seva àrea d’influencia.

Instal·lacions de primer nivell: 14 pistes de pàdel, espais poliesportius, gimnàs, sales de fitness, piscina; varietat de disciplines esportives i un equip de monitors i especialistes amb experiència i formació són les nostres prioritats per tal d’oferir un campus diferent, on la diversió està 100×100 assegurada.

Aquest any introduïm una novetat important reforçant l’activitat de pàdel de manera diaria (6 hores setmanals), però sense perdre el component multiesportiu que ens caracteritza.

Descarrega’t el Dossier informatiu

Ja pots fer la pre-inscripció online, no et quedis sense plaça!

Per confirmar la reserva de plaça, s’ha de realitzar una paga i senyal de 50 €. Podeu fer-ho al botó “Fes el pagament”, indicant: CAMPUS 23 seguit del nom de l’alumne. Si ho preferiu també podeu fer el pagament a la recepció del Club Delfos.


Dates i horari

1ª setmana del 26 al 30 de juny
2ª setmana del 3 al 7 de juliol
3ª setmana del 10 al 14 de juliol
4 ª setmana del 17 al 21 de juliol
5ª setmana del 24 al 28 de juliol

De 9 a 14 hores (Servei d’acollida gratuït de 8 a 9 hores)

Els grups

Per poder adaptar les activitats i tenir un millor control dels nens i nenes, dividirem el campus en dos grups segons la edat. D’aquesta manera podem adaptar les activitats a cada grup d’edat i oferir un millor ratio de monitor/alumne.

Petits de 6 a 11 anys

Grans de 12 a 14 anys

Durant l’activitat de pàdel també es faran subgrups segons el seu nivell de joc (inicial, mig, perfeccionament).

Les activitats

Pàdel

De la mà de l’equip d’entrenadors i seguint la metodologia de l’Escola de Padel Delfos, hem dissenyat un programa de 6 hores setmanals de curs de pàdel que s’adapta a totes les edats i nivell de joc.

L’activitat combina treball a pista en grups reduïts pel treball tècnic i tàctic, amb elements i circuits de mobilitat i jocs d’agilitat a l’espai poliesportiu de gespa artificial annex a les pistes de pàdel.

Els grups i els nivells es formaran cada dilluns amb una divertida prova de nivell.

Multiesport

Aprofitant la varietat d’instal·lacions i espais a disposició del campus, oferir una gran varietat de disciplines esportives com el bàsquet, voley, futbol. hockey, softball, badminton, coreografies, ping-pong, acrosport, etc. Pel grup dels més grans introduïm les classes de fitness més populars del Delfos: Zumba, Boxing, Bodypump, Cycling, Ioga, Pilates, etc) adaptades a la seva edat. Les activitats de fitness es faran a les espectaculars sales i espais del gimnàs per a que visquin una experiència única!

Activitat estrella

Com es habitual al Delfos Summer Camp cada setmana programem una activitat diferent per acabar la setmana de campus.

Sortida en bici pel Parc Agrari del Baix Llobregat, gimcana i cursa d’orientació pel riu, taller de pizzes, jocs d’aigua, “humor amarillo”, xerrades amb professionals del món de l’esport…

Piscina

Per fer front a la calor i marxar ben fresquets a casa, cada dia hi haurà una estona de bany a la piscina del club.

Preu del campus

No socis:
1 set. 115 € / 2 set. 210 € / 3 set. 285 € / 4 set. 365 € / 5 set. 425 €

Fills de socis del Club Delfos, alumnes Escola de pàdel i
alumnes del campus de l’any passat:

1 set. 100 € / 2 set. 185 € / 3 set. 255 € / 4 set. 325 € / 5 set. 360 €

5 % de descompte per germans (2on germà). Els descomptes s’aplicaran contractant un mínim de dues setmanes al fer la inscripció.


Vols rebre més informació? Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu el mes aviat possible!

 

Cláusula de consentimiento:
De conformidad con lo establecido en la normativa vigente en Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que sus datos serán incorporados al sistema de tratamiento titularidad de DELFOSPORT SL con CIF B61458873 y domicilio social sito en VIRGEN DE MONTSERRAT 08940, CORNELLA DE LLOBREGAT (BARCELONA), con la finalidad de atender sus consultas. En cumplimiento con la normativa vigente, DELFOSPORT SL informa que los datos serán conservados durante el plazo estrictamente necesario para cumplir con los preceptos mencionados con anterioridad.
Asimismo le informamos que el tratamiento indicado en el párrafo anterior tratamos sus datos conforme a la existencia de su consentimiento.
DELFOSPORT SL informa que procederá a tratar los datos de manera lícita, leal, transparente, adecuada, pertinente, limitada, exacta y actualizada. Es por ello que DELFOSPORT SL se compromete a adoptar todas las medidas razonables para que estos se supriman o rectifiquen sin dilación cuando sean inexactos.
De acuerdo con los derechos que le confiere el la normativa vigente en protección de datos podrá ejercer los derechos de acceso, rectificación, limitación de tratamiento, supresión, portabilidad y oposición al tratamiento de sus datos de carácter personal así como del consentimiento prestado para el tratamiento de los mismos, dirigiendo su petición a la dirección postal indicada más arriba o al correo electrónico: CLUBDELFOS@CLUBDELFOS.ES
Le informamos que podrá revocar en cualquier momento el consentimiento prestado a la recepción de comunicaciones comerciales enviando un e-mail a la dirección de correo electrónico: CLUBDELFOS@CLUBDELFOS.ES
Podrá dirigirse a la Autoridad de Control competente para presentar la reclamación que considere oportuna.
El envío de estos datos implica la aceptación de esta cláusula.