fbpx

DELFOS SUMMER CAMP 2022

Campus d’Estiu Club Delfos 2022

INSCRIPCIÓ OBERTA !

Des de fa més de 20 anys, Club Delfos organitza el campus d’estiu amb l’objectiu d’ajudar a les famílies a convertir les vacances dels seus fills i filles en una experiència saludable i enriquidora, on els valors de l’esport i la convivència formin part del seu creixement personal.

Instal·lacions de primer nivell, varietat de disciplines esportives i un equip de  monitors i especialistes amb experiència i amb formació adient són les nostres prioritats per tal d’oferir un campus diferent, on la diversió està 100×100 assegurada.

SETMANES DELFOS SUMMER CAMP 2022

1ª SETMANA DEL 27 DE JUNY AL 1 DE JULIOL

2ª SETMANA DEL 4 AL 8 DE JULIOL

3ª SETMANA DEL 11 AL 15 DE JULIOL

4ª SETMANA DEL 18 AL 22 DE JULIOL

5ª SETMANA DEL 26 AL 30 DE JULIOL

Us ofereix 2 modalitats:  Pàdel i Global (multiesport).

PÀDEL

2/3 hores setmanals d’entrenament específic de pàdel complementat amb d’altres activitats lúdiques i esportives (piscina, tallers, balls, jocs, cycling, bàsquet, xerrades…)

 GLOBAL

Conjuga la pràctica de diferents disciplines esportives (fitness, futbol, bàsquet, pàdel, piscina diària, cycling, zumba, atletisme…) amb tallers, gimcanes, xerrades, jocs tradicionals, etc.

Els grups s’organitzen per edats i opció esportiva triada.

Les activitats es realitzen tant a les instal·lacions pròpies del Club Delfos com als espais esportius dels instituts Martí i Pol i Joan Miró. Les sortides i excursions es fan al Parc Agrari del Baix Llobregat (creuant la passarel·la de vianants del riu que tenim tot just davant del Club).

El campus es s’inicia a l’acabar l’escola, a la darrera setmana de juny, durant tot el mes de juliol i la primera setmana de setembre.

L’horari és de 9 a 14 h (servei d’acollida gratuït a partir de les 8 h).

Es pot contractar tot el campus o be fer-ho per setmanes.

PREUS

  • IMPORT SETMANAL… 100 €
  • IMPORT SETMANAL FILLS SOCIS CLUB DELFOS.. 90 €

10 % de descompte per germans (2on germà) contractant un mínim de 3 setmanes.

Vols rebre més informació?, omple el formulari i  ens posarem en contacte amb tu !!

Cláusula de consentimiento:
De conformidad con lo establecido en la normativa vigente en Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que sus datos serán incorporados al sistema de tratamiento titularidad de DELFOSPORT SL con CIF B61458873 y domicilio social sito en VIRGEN DE MONTSERRAT 08940, CORNELLA DE LLOBREGAT (BARCELONA), con la finalidad de atender sus consultas. En cumplimiento con la normativa vigente, DELFOSPORT SL informa que los datos serán conservados durante el plazo estrictamente necesario para cumplir con los preceptos mencionados con anterioridad.
Asimismo le informamos que el tratamiento indicado en el párrafo anterior tratamos sus datos conforme a la existencia de su consentimiento.
DELFOSPORT SL informa que procederá a tratar los datos de manera lícita, leal, transparente, adecuada, pertinente, limitada, exacta y actualizada. Es por ello que DELFOSPORT SL se compromete a adoptar todas las medidas razonables para que estos se supriman o rectifiquen sin dilación cuando sean inexactos.
De acuerdo con los derechos que le confiere el la normativa vigente en protección de datos podrá ejercer los derechos de acceso, rectificación, limitación de tratamiento, supresión, portabilidad y oposición al tratamiento de sus datos de carácter personal así como del consentimiento prestado para el tratamiento de los mismos, dirigiendo su petición a la dirección postal indicada más arriba o al correo electrónico: CLUBDELFOS@CLUBDELFOS.ES
Le informamos que podrá revocar en cualquier momento el consentimiento prestado a la recepción de comunicaciones comerciales enviando un e-mail a la dirección de correo electrónico: CLUBDELFOS@CLUBDELFOS.ES
Podrá dirigirse a la Autoridad de Control competente para presentar la reclamación que considere oportuna.
El envío de estos datos implica la aceptación de esta cláusula.