fbpx

DELFOS SUMMER CAMP 2021

INSCRIPCIÓ OBERTA!

Campus d’Estiu Club Delfos de 6 a 16 anys

Descarrega’t la inscripció (PDF)

Des de fa més de 20 anys, Club Delfos organitza el campus d’estiu amb l’objectiu d’ajudar a les famílies a convertir les vacances dels seus fills i filles en una experiència saludable i enriquidora, on els valors de l’esport i la convivència formin part del seu creixement personal.

Com us deveu fer càrrec, la nostra preocupació principal i esforços d’enguany, passarà per poder oferir totes les nostres activitats extremant les mesures de seguretat i higiene i adaptant-nos a les normatives i recomanacions establertes pel Departament de Salut.

Instal·lacions de primer nivell, varietat de disciplines esportives i un equip de  monitors i especialistes amb experiència i amb formació adient són les nostres prioritats per tal d’oferir un campus diferent, on la diversió està 100×100 assegurada.

SETMANES DELFOS SUMMER CAMP 2021

1ª SETMANA DEL 28 DE JUNY AL 2 DE JULIOL

2ª SETMANA DEL 5 AL 9 DE JULIOL

3ª SETMANA DEL 12 AL 16 DE JULIOL

4ª SETMANA DEL 19 AL 23 DE JULIOL

5ª SETMANA DEL 26 AL 30 DE JULIOL

Us ofereix 3 modalitats:  Pàdel, Futbol i Global.

PÀDEL / FUTBOL

2/3 hores setmanals d’entrenament específic de l’esport triat (futbol o pàdel) complementat amb d’altres activitats lúdiques i esportives (piscina, tallers, balls, jocs, cycling, bàsquet, xerrades…)

 

GLOBAL

Conjuga la pràctica de diferents disciplines esportives (fitness, futbol, bàsquet, pàdel, piscina diària, cycling, zumba, atletisme…) amb tallers, gimcanes, xerrades, jocs tradicionals, etc.

Els grups s’organitzen per edats i opció esportiva triada.

Les activitats es realitzen tant a les instal·lacions pròpies del Club Delfos com  espais esportius dels instituts Martí i Pol i Joan Miró. Les sortides i excursions es fan al Parc Agrari del Baix Llobregat (creuant la passarel·la de vianants del riu que tenim tot just davant del Club).

El campus es s’inicia a l’acabar l’escola, a la darrera setmana de juny, durant tot el mes de juliol i la primera setmana de setembre.

L’horari és de 9 a 14 h (servei d’acollida gratuït a partir de les 8 h).

Es pot contractar tot el campus o be fer-ho per setmanes.

PREUS

  • IMPORT SETMANAL… 100 €
  • IMPORT SETMANAL FILLS SOCIS CLUB DELFOS.. 90 €

10 % de descompte per germans (2on germà) contractant un mínim de 3 setmanes.

[divider type=”line” margintop=”10″ marginbottom=”10″]

Vols rebre més informació?, omple el formulari i  ens posarem en contacte amb tu !!

Clàusula de consentiment:
De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de DELFOSPORT SL amb CIF B61458873 i domicili social situat a VERGE DE MONTSERRAT 08940, CORNELLA DE LLOBREGAT (BARCELONA ), amb la finalitat d'atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, DELFOSPORT SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.
Així mateix l'informem que el tractament indicat en el paràgraf anterior tractem les seves dades d'acord amb l'existència del seu consentiment.
DELFOSPORT SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que DELFOSPORT SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.
D'acord amb els drets que li confereix l'la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic: CLUBDELFOS@CLUBDELFOS.ES.
L'informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic: CLUBDELFOS@CLUBDELFOS.ES.
Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.
L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.