fbpx

A Club Delfos estem en constant evolució, però sense perdre el rumb que ens ha portat fins aquí, fer-te sentir com a casa, convertint-nos en el teu espai d’esport, salut i oci. T’oferim una varietat d’espais on entrenar i donar el millor de tu. La distribució d’espais permet diversificar el teu entrenament amb la millor qualitat d’equipaments possible.

Powerlifting

En la seva aposta constant per la innovació i oferir-te les darreres tendències del món del fitness i l’entrenament, Club Delfos t’ofereix el nou Espai Powerlifting. Una sala amplia i lluminosa, equipada amb quatre racks dobles, barres, discos i material complementari de la prestigiosa marca Eleiko. La zona Powerlifting disposes d’un tipus d’entrenament de potència basat en la realització de tres exercicis d’aixecament de pes bàsics: la sentadeta, el press banca i el pes mort. En cada moviment es treballa grups musculars diferent amb l’objectiu de la millora la força física i guanyar massa muscular.

Energy Zone

Les classes més energètiques les trobaràs a la Energy Zone, l’espai HIIT de Club Delfos. Llums i so espectacular, aparells cardiovasculars, sacs de boxa… cada sessió una experiència! Millora el teu rendiment amb les classes HIIT, sessions intenses de treball cardiovascular intens Cardio Circuit, Core, Suspension & Train. Si t’agrada la boxa, amb HBX Boxing entrena com un atleta: cops de puny i puntades al sac, esquives, velocitat, salts…

Power Zone

Sala de peses completament equipada amb varietat de material d’entrenament, màquines guiades, pes lliure, miralls, terra de goma… tot
el que necessites per fer el teu treball de força de la manera adequada.

Equipament:
– Màquines de guiades de plaques
– Màquina de politges
– 3 Racks pel treball de pes lliure
– Multipower
– Zona de manuelles i kettelbells

Egym

El circuit de màquines digitals eGym us ofereix un nou concepte d’entrenament de força, més senzill, segur i apte per a tothom, sigui quin sigui el vostre objectiu i nivell. Després de la sessió d´introducció amb el nostre equip tècnic, les màquines eGym s´ajustaran automàticament amb els teus paràmetres i regularment revisaran el teu progrés, adaptant-lo al pes i la resistència idonis per garantir en tot moment un treball òptim i controlat.


El nostre gimnàs t’ofereix una gran varietat d’espais per entrenar, relaxar-te, divertir-te…  Llum i ventilació natural, amplis exteriors i interiors, varietat de material esportiu, classes de tot tipus, atenció personalitzada, neteja i el millor equip de professionals de l’esport i la salut que t’assessoraran sigui quin sigui el teu objectiu, edat o condició física.

La tecnologia ens ajuda, a Club Delfos apostem pels últims avenços en aquest camp…. Circuit de màquines EGym, escàner corporal Fitness HUB, analitzador InBody i tot connectat a l’APP exclusiva per a membres del Delfos Club.

APP Club Delfos