fbpx

A Club Delfos estem en constant evolució, però sense perdre el rumb que ens ha portat fins aquí, fer-te sentir com a casa, convertint-nos en el teu espai d’esport, salut i oci. T’oferim una varietat d’espais on entrenar i donar el millor de tu. La distribució d’espais permet diversificar el teu entrenament amb la millor qualitat d’equipaments possible.

la Carpa – Power zone

En la nostra aposta constant per la innovació i oferir-te les darreres tendències del món del fitness i l’entrenament, Club Delfos t’ofereix un nou espai d’entrenament de força. Una sala àmplia i amb un sofisticat sistema de llum i so. Equipada amb quatre racks dobles, barres, discos màquines de palanca i plaques pel treball del full body i la pràctica del Powerlifting.

Sales D’activitats

Des de les classes més energètiques a les més relaxants, espais indoor i espais exteriors… sales renovades i equipades amb potents equips de so i espectacular il·luminació… cada sessió una nova experiencia, prova-ho!

Zona Exterior

Espai exterior equipat amb racks i un gym box amb tot el material necessari pel teu entrenament funcional i treball de força. Màquines cardiovasculars, sacs de boxa, activitats dirigides… l’espai perfecte per gaudir d’entrenar a l’aire aire lliure.

Circuit Egym

El circuit de màquines digitals eGym us ofereix un nou concepte d’entrenament de força, més senzill, segur i apte per a tothom, sigui quin sigui el vostre objectiu i nivell. Després de la sessió d´introducció amb el nostre equip tècnic, les màquines eGym s´ajustaran automàticament amb els teus paràmetres i regularment revisaran el teu progrés, adaptant-lo al pes i la resistència idonis per garantir en tot moment un treball òptim i controlat.


El nostre gimnàs t’ofereix una gran varietat d’espais per entrenar, relaxar-te, divertir-te…  Llum i ventilació natural, amplis exteriors i interiors, varietat de material esportiu, classes de tot tipus, atenció personalitzada, neteja i el millor equip de professionals de l’esport i la salut que t’assessoraran sigui quin sigui el teu objectiu, edat o condició física.

La tecnologia ens ajuda, a Club Delfos apostem pels últims avenços en aquest camp…. Circuit de màquines EGym, escàner corporal Fitness HUB, analitzador InBody i tot connectat a l’APP exclusiva per a membres del Delfos Club.

APP Club Delfos