DELFOS TRAINING CAMP (de 14 a 22 anys)

DELFOS TRAINING CAMP (de 14 a 22 anys)

HAZ LA PRE-TEMPORADA COMO UN PRO!

INSCRIPCIÓN ABIERTA, PLAZAS LIMITADAS!

Descargarte la inscripción (PDF)

Este programa de verano está orientado a jóvenes de 14 a 22 años que buscan una actividad física mas intensa o que pueda complementar la pre-temporada si forman parte den algún equipo (fútbol, baloncesto, voleyball, etc..).

2 H DIARIAS DE ENTRENAMIENTO FUNCIONAL CON UN COACH ESPECIALIZADO

MEJORA TU CONDICIÓN FÍSICA Y RENDIMIENTO DEPORTIVO

PLANIFICACIÓN DEPORTIVA A TU MEDIDA

INSTALACIONES DEPORTIVAS DEL CLUB DELFOS Y BOX DE CROSSFIT

HORARIO DE LUNES A VIERNES DE 10 A 12 H:

 SEMANAS:

1ª SEMANA DEL 25 AL 28 DE JUNIO

2ª SEMANA DEL 1 A 5 DE JULIO

3ª SEMANA DEL 8 AL 12 DE JULIO

4ª SEMANA DEL 15 AL 19 DE JULIO

5ª SEMANA DEL 22 AL 26 DE JULIO

PRECIO DEL CAMPUS (5 SEMANAS)… 140 €

PRECIO DEL CAMPUS POR SEMANA …40 €

 

¿Quieres más información?, ¡Contacta con nosotros!

Clàusula de consentiment:
De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de DELFOSPORT SL amb CIF B61458873 i domicili social situat a VERGE DE MONTSERRAT 08940, CORNELLA DE LLOBREGAT (BARCELONA ), amb la finalitat d'atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, DELFOSPORT SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.
Així mateix l'informem que el tractament indicat en el paràgraf anterior tractem les seves dades d'acord amb l'existència del seu consentiment.
DELFOSPORT SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que DELFOSPORT SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.
D'acord amb els drets que li confereix l'la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic: CLUBDELFOS@CLUBDELFOS.ES.
L'informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic: CLUBDELFOS@CLUBDELFOS.ES.
Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.
L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.