fbpx

Club Delfos aposta per la modernitat i les noves tendències d’entrenament. A La Carpa t’ofereim un nou espai, amb varietat de material d’entrenament, equipat amb un espectacular equip de so i audiovisual. Els nostres monitors et faran gaudir de les sessions més motivants i divertides… circuits funcionals, bootcamp, treball de força, mobilitat,  HIIT… uneix-te al repte i entrena de la forma més divertida!

Activitats dirigides a La Carpa

Endurance

Duración: 60 min
Intensidad: Alta

Sessió on s’entrenen totes les teves capacitats: força muscular, treball aeròbic i anaeròbic cardiovascular, resistència, mobilitat… Supera’t cada dia!

Body Strength

Duración: 60 min
Intensidad: Alta

Vols millorar la teva tècnica d’entrenament?. Activitat on t’ensenyem la tècnica dels principals moviments de treball de la força. Aprèn a entrenar de manera eficaç i segura.

Boot Camp

Duración: 60 min
Intensidad: Alta

Uneix-te al nostre repte! Classe dirigida intensa i super motivant al ritme de música. Entrenament HIIT, circuit funcional, elements cardiovasculars, treball de força… Entrena de la manera més divertida

Power Metcon

Duración: 60 min
Intensidad: Alta

Activitat mixta d’entrenament de força-resistencia amb activació muscular i articular. La primera part de la sessio es fa treball anaeròbic, centrat en la millora de la força muscular i tècnica dels diferents exercicis; la segona part és aeròbica amb treball intervàlic.