fbpx

Delfos Check

 Què és Delfos Check?

És el nou servei d’assesorament personal de Club Delfos, que us ajudarà a definir i assolir els vostres reptes i objectius tant de salut com esportius.

La tecnologia, el nostre (teu) millor aliat.

A Club Delfos apostem per la tecnologia, t’oferim equips d’anàlisis i medició de darrera generació, que ens permeten obtenir dades i indicadors precissos del teu estat de salud i afinar a l’elaboració del teu Pla d’Entrenament. A més a més la seva conectivitat total et permetrà controlar la teva evolució des de l’APP del Club.

Egym Fitness Hub

Egym Fitness Hub  – Scanner de mesura corporal

Mesura de paràmetres biomètrics.

Test de Flexibilitat.

Integració total amb màquines del Circuit Egym i APP Club Delfos.

Visualització dels valors que indiquen la teva Bio Age  Força – Metabolisme – Flexibilitat – Cardio  

Equip d’analisis de composició Corporal Inbody 270

InBody  – Equip d’anàlisis corporal per bioimpedància

Mesura per segments (cames, braços i tronc).

Informe amb resultats precisos: Aigua corporal, Proteïnes, Minerals, Massa Grassa, Massa Muscular, Índex de Massa Corporal, etc.

Control i històric de dades per fer comparativa i valorar l’evolució.

Temps aproximat de la mesura 1 minut.

APP Club Delfos

L’APP Club Delfos, exclusiva pels socis del gimnàs, et permetrà seguir de manera senzilla el teu pla d’entrenament des d’el teu mòbil.

Apuntat als reptes, gestiona les teves activitats i entrenaments i controla la teva evolució (BioAge).

Integració total amb els equips EGym i principals wearables del mercat.

Què és l’Edat Biològica (BioAge)

És un indicador de condició fisica i salut que obtenim mitjançant les diverses mesures i analítiques.

Aquest valor ens permet identificar de manera ràpida i eficaç, les nostres debilitat i on haurem de posar el focus al  planificar el teu programa d’entrenament.

Per obtenir l’edat biològica ens fixem en aquestes 4 àrees:

Valor de Força

S’estableix relacionant el pes corporal de l’usuari amb relació al paràmetre de força màxima.

Es mesura amb els equips d’EGym realitzant de manera regular el Test de Força Màxima a cada aparell i grup muuscular.

Valor Metabòlic

Ens dona una perspectiva més concreta de l’estat de salut relacionant el pes, el greix i l’alçada.

Aquest valor es calcula amb l’Índex de Massa Corporal (IMC), la composició corporal i l’index Cintura-Maluc (ICC) que resulta de l’analítica Inbody.

Valor Flexibilitat

Representa el rang de flexibilitat general muscular d’un usuari comparat amb d’altres de la mateixa constitució fisica, sexe i edat. També ens indica els possibles desequilibris musculars.

Aquest parametre s’obtè amb el test de flexibilitat del Fitness Hub.

Valor Càrdio

Combina la freqüència cardíaca en repòs, la presió arterial  el VO2 màx. Proporciona una visió general de la capacitat cardiovascular, el rendiment i la salut.

Consulta les condicions, T’informem?

Clàusula de consentiment:
De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de DELFOSPORT SL amb CIF B61458873 i domicili social situat a VERGE DE MONTSERRAT 08940, CORNELLA DE LLOBREGAT (BARCELONA ), amb la finalitat d'atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, DELFOSPORT SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.
Així mateix l'informem que el tractament indicat en el paràgraf anterior tractem les seves dades d'acord amb l'existència del seu consentiment.
DELFOSPORT SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que DELFOSPORT SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.
D'acord amb els drets que li confereix l'la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic: CLUBDELFOS@CLUBDELFOS.ES.
L'informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic: CLUBDELFOS@CLUBDELFOS.ES.
Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.
L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.