fbpx

Comunicat tancament temporal instal·lació - Club Delfos


Hola a tots i a totes,

Des de Club Delfos, volem contribuir a superar aquests moments de preocupació i d’aïllament, amb la intenció de seguir units.

Ens em marcat els objectius de mantenir els llocs de treball del nostre personal, conservar a tots els nostres socis, sòcies, clients i amics, i així seguir endavant amb el projecte Club Delfos malgrat aquesta greu situació.

Treballem intensament per a mantenir el contacte amb vosaltres, penjant a les xarxes socials classes i vídeos que us serveixin per a mantenir-vos en forma mentre duri aquest aïllament preventiu.

També, us confirmem que no es girarà cap rebut mentre duri el període de tancament forçós. Reiterem la nostra intenció de buscar com compensar els 15 dies del mes març.

Tornarem a obrir les instal·lacions de Club Delfos quan les autoritats ho indiquin. Ho farem amb mes força i il·lusió que mai. Per a això, comptem amb vosaltres, per a poder superar junts aquesta dura experiència.

Fins aleshores, cuideu-vos ja que la salut és el més important. Gràcies per la vostra confiança, la necessitem més que mai.

Agraït,

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és firma-matias-retall.png

Matias Polo Palau

Director Club Delfos