fbpx

Comunicat tancament instal·lacions - Club Delfos

Comunicat tancament instal·lacions

Hola a tots i a totes,

Des de Club Delfos, volem contribuir a superar aquests moments de preocupació i d’aïllament, amb la intenció de seguir units.

Ens em marcat els objectius de mantenir els llocs de treball del nostre personal, conservar a tots els nostres socis, sòcies, clients i amics, i així seguir endavant amb el projecte Club Delfos malgrat aquesta greu situació.

Treballem intensament per a mantenir el contacte amb vosaltres, penjant a les xarxes socials classes i vídeos que us serveixin per a mantenir-vos en forma mentre durí aquest aïllament preventiu.

També, us confirmem que no es girarà cap rebut mentre duri el període de tancament forçós. Reiterem la nostra intenció de buscar com compensar els 15 dies del mes març.

Tornarem a obrir les instal·lacions de Club Delfos quan les autoritats ho indiquin. Ho farem amb més força i il·lusió que mai. Per a això, comptem amb vosaltres, per a poder superar junts aquesta dura experiència.

Fins aleshores, cuideu-vos ja que la salut és el més important. Gràcies per confiar en Club Delfos, la necessitem més que mai.

Agraït,

Matias Polo Palau

Director Club Delfos

Hola a todos y a todas,

Desde Club Delfos, queremos contribuir a superar estos momentos de preocupación y de aislamiento, con la intención de seguir unidos.

Hemos asumido los objetivos de mantener los puestos de trabajo de nuestro personal, conservar a todos nuestros socios, socias, clientes y amigos, y así seguir adelante con el proyecto Club Delfos a pesar de esta grave situación.   

Trabajamos intensamente para mantener el contacto con vosotros, colgando en las redes sociales clases y videos que os sirvan para mantener la forma mientras dure este aislamiento preventivo.

También, confirmamos que no se girará ningún recibo mientras dure el periodo de cierre forzoso. Reiteramos nuestra intención de buscar cómo compensar los 15 días del mes marzo.

Volveremos a abrir las instalaciones de Club Delfos en cuanto las autoridades lo indiquen. Lo haremos con más fuerza e ilusión que nunca. Para ello, contamos con vosotros, para poder superar juntos esta dura experiencia.

Hasta entonces, cuidaos ya que la salud es lo más importante. Gracias por vuestra confianza en Club Delfos, la necesitamos más que nunca.

Agradecido,

Matias Polo Palau

Director Club Delfos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *