fbpx

Vine a provar el nou circuit eGym i entrena de la manera més fàcil, segura i eficaç. El nou circuit de màquines digitals eGym t’ofereix un concepte d’entrenament de força, més senzill, segur i apte per a tothom, sigui quin sigui el teu objectiu i nivell.

Després de la sessió de introducció amb el nostre equip tècnic, les màquines eGym s’ajustaran automàticament amb els teus paràmetres i regularment revisaran el teu progrés, adaptant al pes i la resistència idonis per garantir en tot moment un treball òptim i controlat.

Apropa la teva polsera i comença a entrenar!

Descarregat l’APP i controla el teu entrenament

Amb l’aplicació gratuïta eGym Fitness App podràs fer el seguiment del progrés dels teus entrenaments directament al teu mòbil, tauleta o ordinador. Vine i prova ja la nova tecnologia eGym a Club Delfos, el teu programa d’entrenament a mida!

Vine i informa’t!

Clàusula de consentiment:
De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de DELFOSPORT SL amb CIF B61458873 i domicili social situat a VERGE DE MONTSERRAT 08940, CORNELLA DE LLOBREGAT (BARCELONA ), amb la finalitat d’atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, DELFOSPORT SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.
Així mateix l’informem que el tractament indicat en el paràgraf anterior tractem les seves dades d’acord amb l’existència del seu consentiment.
DELFOSPORT SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que DELFOSPORT SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.
D’acord amb els drets que li confereix l’la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic: CLUBDELFOS@CLUBDELFOS.ES.
L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: CLUBDELFOS@CLUBDELFOS.ES.
Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.
L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula.