fbpx
Activitats dirigides

Activitats dirigides

A  Club Delfos t’oferim un complet programa d’activitats dirigides, amb propostes innovadores i amb material específic necessari per treure el màxim profit a cada sessió. El nostre equip tècnic especialitzat t’aportarà el punt de motivació necessària per assolir tots els teus objectius.

Consulta l’horari de les classes

Reserva d’Activitats Dirigides

Recorda que per poder asssitir a les classes és necessari fer reserva prèvia a traves de l’APP.

En aquest enllaç t’expliquem com fer-ho.

Les nostres Classes

ACTIVITATS A LA PISCINA

Aquagym 

Durada: 45 min

Intensitat: Baixa

Classe dirigida pel nostre equip de fisioterapeutes dins de la piscina, sense impacte per les articulacions. Exercicis per treballar tot el cos en general i assolir una millora de la condició física al ritme de la música.

ACTIVITATS DE TONIFICACIÓ

Tonifica’t  

Durada: 45 min

Intensitat: Mitja

Classe destinada a entrenar la força i resistència amb la utilització de diferent material específic al ritme de divertides coreografies.

Step-tono 

Durada: 45 min

Intensitat: Mitja

El step-tono és una activitat on es fa un treball físic complet de tonificació muscular, acompanyat de música i seguint una seqüència d’exercicis sobre una plataforma o graó rectangular.

Body-up

Durada: 30 min

Intensitat: Mitja

Activitat dirigida de 30 minuts on es treballa la tonificació dels grups musculars de la part superior del cos.

GAC

Durada: 45 min

Intensitat: Mitja

Classe de tonificació específica per a treballar glutis, abdomen i cames. En les sessions de GAP es treballen aquests grups musculars de forma aïllada per augmentar la seva eficàcia.

TRX-ABD

Durada: 30 min

Intensitat: Mitja

Activitat de 30 minuts on es combina l’entrenament en suspensió i exercicis especificis de treball abdominal amb l’objectiu de tonificar tot el cos.

Circuit EGym

Durada: 30 min

Intensitat: Baixa

Entrenament de circuit en grup a les màquines Egym. Tonifica els teus musculs de la manera més segura seguint els diferents programes.

ACTIVITATS CARDIO

Cycling

Durada: 45 min

Intensitat: Mitja/Alta

Activitat dinamitzada de ciclisme indoor, treball de cames i cardiovascular simulant sortides amb bicicleta al ritme de la música.

Cardio HIIT

Durada: 30 min

Intensitat: Mitja/Alta

Classe intensa per treballar la freqüencia cardíaca sense impacte amb màquines cardiovasculars. Inclou una base de cycling combinat amb altres aparells com el rem, skiers, kranking, etc.

Boxing

Durada: 45 min

Intensitat: Mitja/Alta

Activitat amb la base dels moviments i exercicis de la boxa, fent servir sacs i guants , combinant també execicis funcionals.

Taebo

Durada: 45 min

Intensitat: Mitja/Alta

Sessió cardio on es barrejen elements de la boxa i tae-kwon-do, al ritme de la música i amb intenses i divertides coreografies.

Fat-burn

Durada: 30 min

Intensitat: Alta

Activitat intensa de 30 minuts de treball intervalic cardiovascular. Exercicis funcionals amb el nostre propi cos

ACTIVITATS COS/MENT

Mat Pilates

Durada: 45 min

Intensitat: Mitja/Baixa

Classe en grup seguint les tècniques del Mètode Pilates. Conjunt d’exercicis pensats per enfortir i tonificar els músculs així com millorar la flexibilitat corporal. El treball es realitza sobre matalàs a terra.

Activa’t

Durada: 30 min

Intensitat: Baixa

Sessió de gimnàstica suau per millorar l’estat fisic i mobilitat general del cos.

Estiraments

Durada: 45 min

Intensitat: Baixa

Sessió on es combina el treball d’estiraments amb tècniques de gimnàstica hipopressiva.

Ioga

Durada: 60 min

Intensitat: Mitja/Alta

Ashtanga Ioga: Conjunt de tècniques i exercicis dinàmics que ens ajuden a trobar un equilibri i harmonia entre el cos, la ment i l’ànima.

Hatha Ioga: Conjunt de tècniques i exercicis que ens ajuden a trobar un equilibri i harmonia entre el cos, la ment i l’ànima. Ideal per iniciar-te en la pràctica del Ioga.

Roller Flex

Durada: 45 min

Intensitat: Baixa

Activitat especifica de treball amb el roller foam. Relaxa la tensió muscular, activació de la circulació de la sang, recuperació de la musculatura i les contractures lleus.

Tai-Chi

Durada: 60 min

Intensitat: Baixa

Conjunt de moviments derivats d’aquesta art marcial mil·lenària. Conjuga diferents moviments realitzats lentament que aporten molts beneficis tant en l’àmbit de salut corporal com mental. Intensitat.

Gimnàstica de Rehabilitació

Durada: 45 min

Intensitat: Baixa

Activitat dirigida per un fisioterapeuta i destinada a la millora i prevenció de les patologies d’esquena, extremitats, problemes musculars, mobilitat reduïda, etc.

Classe exclusiva per socis amb l’Opció Salut. Consulta a recepció.

ACTIVITATS COREO

Zumba

Durada: 45 min

Intensitat: Mitja

Activitat aeròbica mitjançant coreografies i passos de diferents balls com la bachata, la salsa, el merengue, hip hop, urban pop, bollywood… i tot al ritme de música

ACTIVITATS A LA CARPA

Club Delfos aposta per la modernitat i les noves tendències d’entrenament. A “La Carpa” t’ofereim un nou espai, amb varietat de material d’entrenament, equipat amb un espectacular equip de so i audiovisual. Els nostres monitors et faran gaudir de les sessions més motivants i divertides… circuits funcionals, bootcamp, treball de força, mobilitat,  HIIT… uneix-te al repte i entrena de la forma més divertida!

Endurance

Durada: 60 min / Intensitat: Mitja/Alta

Sessió on s’entrenen totes les teves capacitats: força muscular, treball aeròbic i anaeròbic cardiovascular, resistència, mobilitat… Supera’t cada dia!

Body Strenght

Durada: 60 min / Intensitat: Mitja/Alta

Vols millorar la teva tècnica d’entrenament?. Activitat on t’ensenyem la tècnica dels principals moviments de treball de la força. Aprèn a entrenar de manera eficaç i segura.

Boot Camp

Durada: 60 min / Intensitat: Mitja/Alta

Uneix-te al nostre repte! Classe dirigida intensa i super motivant al ritme de música. Entrenament HIIT, circuit funcional, elements cardiovasculars, treball de força… Entrena
de la manera més divertida

Power Metcon

Durada: 60 min Intensitat: Mitja/Alta

Activitat mixta d’entrenament de força-resistencia amb activació muscular i articular. La primera part de la sessio es fa treball anaeròbic, centrat en la millora de la força muscular i tècnica dels diferents exercicis; la segona part és aeròbica amb treball intervàlic.