fbpx
A Club Delfos t’oferim un complet programa d’activitats dirigides, amb propostes innovadores i amb material específic necessari per treure el màxim profit a cada sessió. El nostre equip tècnic especialitzat t’aportarà el punt de motivació necessària per assolir tots els teus objectius.

Consulta l’horari de les classes


Reserva d’Activitats Dirigides

Recorda que per poder asssitir a les classes és necessari fer reserva prèvia a traves de l’APP.

En aquest enllaç t’expliquem com fer-ho.


Les nostres classes

Activitats de tonificació

Body Pump

Classe destinada a entrenar la força i resistència amb la utilització de diferent material específic al ritme de divertides coreografies. Seguiment dels programes oficials de Les Mills.

Durada: 45 min
Intensitat: Mitja

GAC

Classe de tonificació específica per a treballar glutis, abdomen i cames. En les sessions de GAP es treballen aquests grups musculars de forma aïllada per augmentar la seva eficàcia.

Durada: 45 min
Intensitat: Mitja

Boot Camp

Uneix-te al nostre repte! Classe dirigida intensa i super motivant al ritme de música. Entrenament HIIT, circuit funcional, elements cardiovasculars, treball de força… Entrena de la manera més divertida.

Durada: 60 min
Intensitat: Alta

Be Strong

Vols millorar la teva tècnica d’entrenament?. Activitat on t’ensenyem la tècnica dels principals moviments de treball de la força. Aprèn a entrenar de manera eficaç i segura.

Durada: 45 min
Intensitat: Mitja / Alta

Core

Classe que es centra en tonificar el nostre core (músculatura abdominal i esquena) aumentar la foça necessària per millorar l’estabilitat postural i prevenir lesions.

Durada: 30 min
Intensitat: Baixa

Activitats cardio

Cycling

Activitat dinamitzada de ciclisme indoor, treball de cames i cardiovascular simulant sortides amb bicicleta al ritme de la música.

Durada: 45 min
Intensitat: Mitja / Alta

Hyrox

Programa que combina la resistència i potència aeròbica de la cursa, amb diferents exercicis específics i predefinits de manera intercalada. 1 km de carrera amb un entrenament específic, fins a completar 16 estacions diferents.

Durada: 45 min
Intensitat: Alta

HBX Boxing

Durant una sessió d’HBX Boxing s’entrena com un atleta: cops de puny y puntades al sac, esquives, velocitat, salts… Entrenament intens ideal per cremar calories, guanyar potència i velocitat.

Durada: 45 min
Intensitat: Mitja / Alta

Activitats cos/ment

Mat Pilates

Classe en grup seguint les tècniques del Mètode Pilates. Conjunt d’exercicis pensats per enfortir i tonificar els músculs així com millorar la flexibilitat corporal. El treball es realitza sobre matalàs a terra.

Durada: 45 min
Intensitat: Mitja / Baixa

Estiraments

Sessió on es combina el treball d’estiraments amb tècniques de gimnàstica hipopressiva.

Durada: 45 min
Intensitat: Baixa

Ioga

Hatha Ioga: Conjunt de tècniques i exercicis que ens ajuden a trobar un equilibri i harmonia entre el cos, la ment i l’ànima. Ideal per iniciar-te en la pràctica del Ioga

Vinyasa Ioga: Conjunt de tècniques i exercicis dinàmics que ens ajuden a trobar un equilibri i harmonia entre el cos, la ment i l’ànima.

Durada: 60 min
Intensitat: Mitja / Alta

Activitats coreo

Zumba

Activitat aeròbica mitjançant coreografies i passos de diferents balls com la bachata, la salsa, el merengue, hip hop, urban pop, bollywood…

i tot al ritme de la millor música

Durada: 45 min
Intensitat: Mitja

Gimnàstica AMB FISIOTERAPÈUTA

Gimnàstica de Rehabilitació

Activitat dirigida per un fisioterapeuta i destinada a la millora i prevenció de les patologies d’esquena, extremitats, problemes musculars, mobilitat reduïda, etc.

Classe exclusiva per socis amb l’Opció Salut. Consulta a recepció.

Durada: 45 min
Intensitat: Baixa