fbpx
Activitats dirigides

Activitats dirigides

A Club Delfos t’oferim un complet programa d’activitats dirigides, amb propostes innovadores i amb material específic necessari per treure el màxim profit a cada sessió. El nostre equip tècnic especialitzat t’aportarà el punt de motivació necessària per assolir tots els teus objectius.

Consulta l’horari de les classes

Reserva d’Activitats Dirigides

Recorda que per poder asssitir a les classes és necessari fer reserva prèvia a traves de l’APP.

En aquest enllaç t’expliquem com fer-ho.

Les nostres Classes

ACTIVITATS A LA PISCINA

Aquagym 

Durada: 45 min

Intensitat: Baixa

Classe dirigida pel nostre equip de fisioterapeutes dins de la piscina, sense impacte per les articulacions. Exercicis per treballar tot el cos en general i assolir una millora de la condició física al ritme de la música.

ACTIVITATS DE TONIFICACIÓ

Body Pump

Durada: 45 min

Intensitat: Mitja

Classe destinada a entrenar la força i resistència amb la utilització de diferent material específic al ritme de divertides coreografies. Seguiment dels programes oficials de Les Mills.

GAC

Durada: 45 min

Intensitat: Mitja

Classe de tonificació específica per a treballar glutis, abdomen i cames. En les sessions de GAP es treballen aquests grups musculars de forma aïllada per augmentar la seva eficàcia.

Suspension & Train

Durada: 30 min

Intensitat: Mitja

Activitat de 30 minuts on es combina l’entrenament en suspensió i exercicis especificis de treball abdominal amb l’objectiu de tonificar tot el cos.

Boot Camp

Durada: 60 min / Intensitat: Alta

Uneix-te al nostre repte! Classe dirigida intensa i super motivant al ritme de música. Entrenament HIIT, circuit funcional, elements cardiovasculars, treball de força… Entrena
de la manera més divertida

Body Strenght

Durada: 60 min / Intensitat: Mitja/Alta

Vols millorar la teva tècnica d’entrenament?. Activitat on t’ensenyem la tècnica dels principals moviments de treball de la força. Aprèn a entrenar de manera eficaç i segura.

Core

Durada: 30 min

Intensitat: Baixa

Classe que es centra en tonificar el nostre core (músculatura abdominal i esquena) aumentar la foça necessària per millorar l´estabilitat postural i prevenir lesions.

ACTIVITATS CARDIO

Cycling

Durada: 45 min

Intensitat: Mitja/Alta

Activitat dinamitzada de ciclisme indoor, treball de cames i cardiovascular simulant sortides amb bicicleta al ritme de la música.

Cardio Circuit

Durada: 30 min

Intensitat: Alta

Classe dirigida intensa i super motivant al ritme de música. Entrenament HIIT, circuit funcional, elements cardiovasculars.

Boxing

Durada: 45 min

Intensitat: Mitja/Alta

Activitat amb la base dels moviments i exercicis de la boxa, fent servir sacs i guants, combinant també execicis funcionals.

ACTIVITATS COS/MENT

Mat Pilates

Durada: 45 min

Intensitat: Mitja/Baixa

Classe en grup seguint les tècniques del Mètode Pilates. Conjunt d’exercicis pensats per enfortir i tonificar els músculs així com millorar la flexibilitat corporal. El treball es realitza sobre matalàs a terra.

Estiraments

Durada: 45 min

Intensitat: Baixa

Sessió on es combina el treball d’estiraments amb tècniques de gimnàstica hipopressiva.

Ioga

Durada: 60 min

Intensitat: Mitja/Alta

Ashtanga Ioga: Conjunt de tècniques i exercicis dinàmics que ens ajuden a trobar un equilibri i harmonia entre el cos, la ment i l’ànima.

Hatha Ioga: Conjunt de tècniques i exercicis que ens ajuden a trobar un equilibri i harmonia entre el cos, la ment i l’ànima. Ideal per iniciar-te en la pràctica del Ioga.

ACTIVITATS COREO

Zumba

Durada: 45 min

Intensitat: Mitja

Activitat aeròbica mitjançant coreografies i passos de diferents balls com la bachata, la salsa, el merengue, hip hop, urban pop, bollywood… i tot al ritme de música

Gimnàstica de Rehabilitació

Durada: 45 min

Intensitat: Baixa

Activitat dirigida per un fisioterapeuta i destinada a la millora i prevenció de les patologies d’esquena, extremitats, problemes musculars, mobilitat reduïda, etc.

Classe exclusiva per socis amb l’Opció Salut. Consulta a recepció.